maandag 29 december 2014

Kinder Bueno Review


wat is lekkere chocolade


Wie kent de chocoladerepen van Kinder Bueno niet? Beetje jammer dat het merk 'Kinder' heet, want mijn ervaring leert dat niet alleen kinderen, maar vooral ook volwassenen gek zijn op Kinder Bueno. Lees snel mijn uitgebreide recensie over deze heerlijke chocolade repen van Kinder Bueno!

Waar kan ik Kinder Bueno kopen?

Kinderbueno is te koop in verschillende winkels, zoals supermarkten (Jumbo, Albert Heijn, Nettorama, C1000, EMTE, Plus), tankstations (Total, Esso, Shell), snoepwinkels (Jamin), Drogisten (Kruidvat) etc.

Hoe ziet Kinder Bueno eruit?

Kinder Bueno zit meestal verpakt als dubbele chocoladereep. De verpakking kleurt oranje/wit en door de naam Kinder (zo heet het merk) lijkt het alsof de reep op kinderen is gericht. Ik weet uit mijn omgeving dat er ook veel volwassenen gek zijn op de repen van Kinder Bueno en dan met name meisjes en vrouwen. Ik vraag me dan ook al een hele tijd af waarom de fabrikant zich, naast kinderen, niet op die doelgroep richt. Waarom verpakken ze Kinder Bueno niet iets luxer zoals Merci of Ferero Rocher en laten ze het woord 'Kinder' weg? Zodat je deze heerlijke chocola ook iemand als cadeau kunt geven voor haar verjaardag, met kerst of met Valentijn. Of de chocolade niet als reep, maar als kleine stukjes verpakken net als de chocolaatjes in een Celebration-box. Misschien een ideetje voor de fabrikant?

welke chocola is lekker

Hoe smaakt Kinder Bueno?

Is Kinderbueno lekker? Ja! Ik vind de chocoladerepen luchtig smaken. De chocola smelt snel op je tong waarna je bij de luchtige, krokante wafel komt. Wanneer deze breekt of smelt kom je bij het lekkerste van de Bueno reep, namelijk de romige hazelnootcrème vulling. Heerlijk gewoon! Wat ik zo lekker aan Kinderbueno vind, is dat de reep zo licht is. Snickers, Mars of Twix bijvoorbeeld zijn chocoladerepen die veel zwaarder vallen en daarom soms net iets teveel zijn. Met Kinder Bueno heb je dat helemaal niet.




Wanneer is Kinder Bueno lekker?

Zoals ik net al vertelde is de reep licht en luchtig en daarom kun je het eigenlijk altijd eten. Je kunt Kinder Bueno als extraatje eten na de lunch of diner, in de trein, op school, op je werk, 's avonds tijdens het tv kijken.. noem het maar op! Of wat dacht je als traktatie. Ik ken eigenlijk niemand die de chocoladerepen van Kinder Bueno niet lekker vind.

Wat is mijn Kinder Bueno ervaring en conclusie?

Ik vind Kinder Bueno superlekker! De verhoudingen van chocola, wafel en hazelnootcrème is perfect waardoor deze chocoladereep een lekker tussendoortje is en niet te zwaar valt. Kinder Bueno is alleen niet handig als je wilt afvallen, aangezien er best wat suikers in zitten. Daarnaast zou ik, als ik de fabrikant was, ook de verpakking aanpassen. Laat het woord 'Kinder' weg en verpak het chic en luxe zoals Ferrero Rocher of Merci. Het zal dan nog meer verkocht worden, omdat volwassenen het sneller zullen kopen naar mijn mening. Het is dan ook leuk om Bueno weg te geven of cadeau te doen. Wat mij betreft duidelijk een aanrader. Deze verwennerij zal ik zeker vaker kopen!

Pluspunten
+ Heerlijke smaak
+ Goede verhoudingen van ingrediënten

Minpunten
- Verslavend
- Veel suikers



Verwen je zelf met iets van Bol.com
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Algemene informatie Kinder Bueno

Merk: Kinder Bueno
Fabrikant: Ferrero
Inhoud: 2 stuks = 43 gram

Ferrero
Ferrero is een fabrikant uit Italië met bekende merken als Kinder Bueno, tic Tac, Nutella, Kinder Surprise, Ferrero Rocher, Mon Chéri etc. Van oudsher is Ferrero gespecialiseerd in de verwerking van cacao, hazelnoten en melk.

Ingrediënten
Melkchocolade 31,5% (suiker, cacaoboter, cacaomassa, magere melkpoeder, boterconcentraat, emulgatoren: lecithinen [soja], vanilline), suiker, palmolie, tarwemeel, gemalen hazelnoten 10,8%, magere melkpoeder, melkpoeder, pure chocolade (suiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgatoren: lecithinen [soja], vanilline), magere cacao, emulgatoren: lecithinen [soja], rijsmiddelen (natriumwaterstofcarbonaat en ammoniumcarbonaat), zout, vanilline.
Op het totaal : melkproducten 19,5 % (magere melkpoeder, melkpoeder : 18,4 %, boterconcentraat 1,1 %).

Voedingswaarden per 100 gram
Energie: 2384kJ / 572 kcal
Eiwitten: 8,6 gram
Vet: 37,3 gram (waarvan 17,3 gram verzadigde vetzuren)
Koolhydraten: 49,5 gram (waarvan 41,2 gram suikers)
Natrium: 0,272 gram



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...