maandag 21 april 2014

Sultana Knappers Kokos review


lekker tussendoortje van sultana - sultana knappers kokos smaak


Waar kan ik deze tussendoortjes van Sultana kopen?

Deze Sultana is te koop bij o.a. Albert Heijn, Super de Boer, Deka markt, Kruidvat, Jumbo, Plus, C1000, Aldi, Dirk, Hoogvliet, Sligro, Spar, Nettorama, Emte, Coop, Vomar, Jan Linders en Deen supermarkten.

Verpakking en gebruik

De Sultana tussendoortjes zijn verpakt in plastic. De koekjes zelf zijn verpakt per 3 en er zitten 5 verpakkingen in, totaal van 15 Sultana koekjes dus. De koekjes zitten in een aantrekkelijke, herkenbare verpakking. Op de verpakking zijn de koekjes, granen en kokosnoten afgebeeld. Verder is er allerlei informatie te vinden zoals de ingrediënten, voedingswaardes, contactinformatie en houdbaarheidsdatum. De koekjes zelf zitten verpakt in half transparante verpakkingen. Helaas staat hier nog steeds niet de houdbaarheidsdatum op vermeld. Wanneer je de grote verpakking hebt weggegooid, weet je dus niet tot wanneer de tussendoortjes goed zijn. Het plastic scheurt trouwens makkelijk open. Dit is namelijk niet altijd met plastic verpakkingen.

Smaak, geur en kleur

Deze tussendoortjes van Sultana zijn goudbruin van kleur en besprenkeld met suiker. Er komt een hele lekkere, zoete kokosgeur vanaf. De koekjes zijn echt super knapperig en krokant! Veel knappiger en krokanter dan de gewone Sultana-koekjes. Eigenlijk vind ik dit de lekkerste Sultana koekjes die ik ooit op heb! Ook de smaak van deze koekjes zijn lekker, een heerlijke kokossmaak. Ik vind deze Sultana Knappers Kokos superlekker en erg verslavend. De kans dat ik ze vaker ga kopen is heel groot!

Andere Knappers Sultana smaken 

- Sultana Knappers Kaneel






Informatie over Sultana

Sultana is een product van Koninklijke Verkade dat uit 1886 stamt. Er zijn verschillende soorten Sultana-producten, namelijk Sultana Fruitbiscuit, Sultana Chocofruit, Sultana Yofruit, Sultana Volop, Sultana Hartig en Sultana Knapperrs.

Conclusie

Ik vind deze tussendoortjes van Sultana de lekkerste die ik tot nu toe op heb. Sultana heeft goed geluisterd naar de klant, want ik vind de andere koekjes van Sultana helemaal niet krokant. En dat hebben ze met deze nieuwe Sultana Knappers helemaal goedgemaakt! Ook de smaak vind ik lekker. Het heeft een zoete kokossmaak, maar het is niet overheersend. Superlekker en superverslavend dus! Dat de Sultana koekjes per 3 verpakt zitten vind ik ook fijn. Zo kun je ze over de dag verdelen als je wilt. Ook de verpakking van deze koekjes is fijn in gebruik, dus wat mij betreft zijn deze tussendoortjes van Sultana zeker een aanrader!

Pluspunten
+ Heerlijke kokossmaak
+ Lekker krokant

Minpunten
- Verslavend


zijn de sultana knappers kokos koekjes lekker?


Algemene informatie

Merk: Sultana
Soort: Knappers
Smaak: Kokos
Inhoud: 185 g (12,3 g per biscuit)
Verkrijgbaar: o.a. Albert Heijn, Super de Boer, Deka markt, Kruidvat, Jumbo, Plus, C1000, Aldi, Dirk, Hoogvliet, Sligro, Spar, Nettorama, Emte, Coop, Vomar, Jan Linders en Deen supermarkten.
Prijs: ongeveer € 1,37

Voedingswaarden per 100 gram
Energie: 1937 kj / 460 kcal
Eiwit: 6,6 g
Koolhydraten: 72,9 g
waarvan suikers: 23,6 g
Vetten: 15,4 g
waarvan verzadigde: 3,4 g
Voedingsvezels: 1,9 g
Zout: 0,72 g

Ingrediënten
Tarwebloem, suiker, zonnebloemolie, kokosnoot 3,5 %, maltodextrine, lactose en melkeiwitten, tarwezetmeel, kokosolie, rijsmiddelen (natriumwaterstofcarbonaat, ammoniumwaterstofcarbonaat, dinatriumdifosfaat), glucosestroop, magere melkpoeder, zout, natuurlijk aroma, kleurstof (karamel, paprika extract).




Makkelijk en vertrouwd bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...