woensdag 26 maart 2014

Milk & Fruit Aardbei / Kers review


lekkere melk - milk & fruit aardbeid - kers


Waar kan ik deze Milk & Fruit Aardbei / Kers kopen?

Deze Milk en Fruit is te koop o.a bij supermarkten als Albert Heijn, Super de Boer, Deka markt, Jumbo, Plus, C1000, Aldi, Dirk, Hoogvliet, Sligro, Spar, Nettorama, Emte, Coop, Vomar, Jan Linders en Deen supermarkten etc.

Verpakking en gebruik

Deze Milk & Fruit smaak zit in een kartonnen verpakking van 24 cm hoog, 7 cm breed en 7 cm diep, waar 1 liter in past. Het pak ziet er fleurig en aantrekkelijk uit. Het heeft een natuurlijke, frisse uitstraling. Er staan illustraties op van aardbeien, kersen en melk. Verder is er nog informatie te vinden als de ingrediënten, houdbaarheidsdatum, voedingwaardes en contactgegevens. Het pak heeft een hele handige plastic draaidop met een goede grip. Deze is makkelijk open te krijgen en ook weer makkelijk hersluitbaar. Voordat je de melk inschenkt moet je het pak eerst even goed schudden. Tijdens het schenken heb je gelukkig geen last van geklots. De Milk & Fruit hoor je in de koelkast te bewaren. Hoe lang ik met zo'n pak Milk and Fruit doe varieert. Dit kan namelijk 2 dagen, maar net zo goed een week zijn.

Smaak, geur en kleur

Deze Milk en Fruit aardbei / kers heeft een hele lichtroze kleur, iets lichter als van Fristi of Yogho Yogho. De drank is net zo dun als melk, dus niet dikker zoals een yoghurtdrink. Ik vind de geur lekker, omdat ik sowieso fan ben van kersen- en aardbeiensmaak. Het ruikt zoet, maar toch fris. De smaak is net zoals de geur, erg lekker! Ik vind het een zoete, maar toch een best frisse smaak hebben. Door producten zoals Milk and Fruit drink ik weer meer zuivel. Gewone melk is zo gewoon. Ik let er wel op dat ik niet teveel op een dag drink, aangezien er best veel suiker in zit.

Andere Milk & Fruit smaken

- Milk & Fruit Banaan
- Milk & Fruit Sinaasappel
- Milk & Fruit Peer
- Milk & Fruit Mango
- Milk & Fruit Aardbei / Banaan





Melkunie

In 1882 werd de eerste Zuid-Nederlandse zuivelcoöperatie opgericht in Tungelroy. Na een fusie in 1947 ontstond de naam Campina. Na heel wat fusies die daarna kwamen is het bedrijf uiteindelijk met Friesland Foods samen gegaan en nu heet het FrieslandCampina. Er werken nu in totaal 22.000 mensen bij het bedrijf waar ook nog eens 17.000 boeren bij zijn aangesloten. Het bedrijf maak producten als melk, koffiemelk, yoghurt, vla, slagroom, boter, kaas, pap etc. Deze worden o.a. verkocht in supermarkten, kiosks, cafés en restaurants.

Aardbei

De aardbei komt oorspronkelijk uit Noord- en Zuid-Amerika en werd in de 17e eeuw naar Europa gebracht. De vrucht heeft meestal een rode kleur waarbij er geel gekleurde zaadjes op de buitenkant zitten. Ze hebben vaak een zoete, milde smaak en bevatten veel vitamine C.

Kers

De kers is een kleine, ronde vrucht waar meestal een pit in zit. Kersen worden onderverdeeld in de zoete kers en de zure kers. Tevens kent de kers een hoop verschillende rassen. Ze worden voornamelijk in Zuid-Europa geteeld. Ook de kers bevat een hoop vitamines en andere voedingsstoffen.

Conclusie

Ik ben helemaal fan van deze Milk & Fruit aardbei - kers. De smaak is erg lekker, niet te zoet en toch fris. De schenktuit en draaidop zijn ook handig in gebruik. Tijdens het inschenken heb je geen last van geklots. Wat mij betreft een aanrader, maar let wel op dat je er niet teveel van drinkt op één dag, want er zit best veel suiker in. Hierdoor zou ik het afraden om aan kinderen te geven. Voor kinderen heb je speciale yoghurtdrinks waar wat minder suiker in zit. Desondanks kan ik je dit product toch echt aanraden, omdat het superlekker is! Vooral wanneer je gewone melk niet zo lekker meer vindt om te drinken zorgt deze Milk 'n Fruit er toch voor dat je je dagelijkse portie zuivel binnen krijgt.

Pluspunten
+ Heerlijke smaak
+ Handige sluiting

Minpunten
- Zit best veel suiker in



Je artikelen voor 23.00 uur bestellen en de volgende dag al in huis hebben?
Bestel eenvoudig en vertrouwd bij Bol.com!





Algemene informatie

Merk: Milk & Fruit
Fabrikant: Friesche Vlag
Smaak: Aardbei / Kers
Inhoud: 1 liter
Verkrijgbaar: o.a. bij supermarkten als Albert Heijn, Super de Boer, Deka markt, Jumbo, Plus, C1000, Aldi, Dirk, Hoogvliet, Sligro, Spar, Nettorama, Emte, Coop, Vomar, Jan Linders en Deen supermarkten etc.
Prijs: ongeveer € 1,05

Voedingswaardes (per 100 ml)
- 70 Kcal / 293 kJ
- Eiwitten 2,0 g
- Koolhydraten 13 g, waarvan suikers 13 g
- Vet 0,5 g, waarvan verzadigd 0,5 g
- Voedingsvezel 0 g
- Natrium 0,03 g
- Vitamine C 15 mg (19% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid)

Ingrediënten
Gedeeltelijk afgeroomde melk 70%, vruchtensap 10% (appel 8%, aardbei 1% en kers 1%), water, suiker, kleurend plantenextract, vitamine C, aroma, cultures van micro-organismen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...