zaterdag 22 maart 2014

Mueslireep Hazelnoot (Ravensbergen) review


Goedkope muesli-repen


Waar kan ik deze goedkope muesli-reep kopen?

Deze muesli reep is te koop bij o.a. Albert Heijn, Super de Boer, Deka markt, Kruidvat, Jumbo, Plus, C1000, Aldi, Dirk, Hoogvliet, Sligro, Spar, Nettorama, Emte, Coop, Vomar, Jan Linders en Deen supermarkten.

Verpakking en gebruik

De mueslirepen zitten in een plastic verpakking. Op zich redelijk makkelijk open te krijgen, alleen scheurt het plastic nooit zoals ik wil. De muesli-reep is 9 cm lang, 3 cm breed en 1,5 cm dik. De muesli repen zitten per 8 stuks verpakt in een kartonnen doos. De dozen zjin bedrukt met foto's van de muesli repen, muesli en hazelnoten. Verder is er allerlei informatie te vinden over de repen zoals ingrediënten, voedingswaardes etc. De verpakkingen hebben een duidelijke, frisse uitstraling. De houdbaarheidsdatum staat op de doos, maar ook op de plastic verpakking van de repen zelf. Handig als je de kartonnen doos hebt weggegooid.

Smaak, geur en kleur

Wanneer je nog nooit een mueslireep op hebt, is de smaak wel even wennen. De reep bestaat uit kruimels of stukjes van tarwevlokken, havervlokken, rozijnen en hazelnoot die samengeperst zijn tot een rechthoekig blok. Best raar eigenlijk. De eerste hap was een beetje wennen, maar na een paar happen is het eigenlijk best lekker. Ik eet nu een paar keer per week een mueslireep. Meestal voor of na mijn fitness- of krachttraining. Klein nadeel is dat de reep behoorlijk plakt. De samengeperste stukjes zijn wel lekker krokant. De reep heeft best wel een zoete smaak. Dit komt o.a. door de caramelsuikerstroop die erin zit.



Andere smaken mueslirepen

- Rozijnen en noten
- Chocolade
- Cranberry
- Bosbes

Informatie over Ravensbergen

Ravensbergen produceert per jaar ruim 210 miljoen repen en koeken en verkoopt zijn producten aan veel supermarkten. Ze maken al jaren de lekkerste vezelrijke muesli- en graanrepen en verwerken hoogwaardige grondstoffen in hun producten. Ze werken met goed opgeleide vakmensen en werken volgens de strengste eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid.

Conclusie

Ik ben heel erg tevreden over deze Muesli-repen met hazelnoot. Ze hebben een lekkere, best wel zoete smaak en zijn krokant. Enig minpuntje vind ik dat ze plakkerig zijn. Ik eet een reep meestal voordat ik aan mijn fitnesstraining of krachttraining ga beginnen of erna. Het lijken kleine repen, maar zo'n reep vult best wel. De mueslirepen hazelnoot van Ravensbergen zijn trouwens door de consumentenbond uitgeroepen tot beste koop. Deze muesli repen zijn ten opzichte van andere merken ook helemaal niet duur. Wat mij betreft dus zeker een aanrader!

Pluspunten
+ Lekkere, zoete smaak
+ Krokant
+ Goedkoop
+ Uitgeroepen tot 'Beste koop' door de consumentenbond

Minpunten
- Beetje plakkerig
- Plastic verpakking gaat niet altijd open zoals ik dat wil


lekkere, goedkope mueslirepen

Algemene informatie

Merk: Ravensbergen
Smaak: Hazelnoot
Inhoud: 184 g (1 reep is 23 g)
Verkrijgbaar: o.a. Albert Heijn, Super de Boer, Deka markt, Kruidvat, Jumbo, Plus, C1000, Aldi, Dirk, Hoogvliet, Sligro, Spar, Nettorama, Emte, Coop, Vomar, Jan Linders en Deen supermarkten.
Prijs: ongeveer € 0,95

Voedingswaarden per 100 gram
Energie: 1835 kj / 436 kcal
Eiwit: 6,4 g
Koolhydraten: 72,1 g
waarvan suikers: 23,6 g
Vetten: 12,7 g
waarvan verzadigde vetzuren: 3,2 g
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren: 7,4 g
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren: 2,1 g
Voedingsvezels: 4,4 g
Natrium: 0,7



Je gezonde of sportieve producten bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je product de volgende dag al in huis!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...